Petriik píše:nějaký Josef Bílý mě zásobuje emaily už několik měsíců tak sem ho požádal o bližší informace k jeho projektu týkajícího se binárních opcí. Doporučil mi brokera top option o kterém říkáte že je podvod. Na webu jakobchodovat.cz se zabývají recenzováním a hodnocením brokerů, varuji před neseriozními a překvapuje mě že pan Bílý doporučuje i podle nich to nejlepší. Chcete říct, že i celý tenhle rozsáhlý web je podvod?
Niky píše:Zdravím,
může mi někdo prosím říct, jestli mezi podvodné stránky patří i topoption.com? Zdálo se mi to věrohodné a uvažuji o tom, že bych to zkusila. Předem moc děkuji, budu vám vděčná za radu
JiriCerny píše:Niky píše:Zdravím,
může mi někdo prosím říct, jestli mezi podvodné stránky patří i topoption.com? Zdálo se mi to věrohodné a uvažuji o tom, že bych to zkusila. Předem moc děkuji, budu vám vděčná za radu
1. Zjistěte si, jestli má web neanonymního vlastníka - TOPOPTION.COM NEMÁ
2. Než převedete někam peníze, žádejte konkrétní, hmatatelné důkazy o funkčnosti webu, tj. zkušenosti skutečných ověřitelných uživatelů - nikoli anonymních příspěvků v nějaké pochybné diskuzi. Tyto příspěvky jsou napsané podvodníkem - zlodějem, který je sám píše tak, aby to vypadalo, že byly napsány velkým množstvím spokojených klientů - POZOR je to PODVOD, nikde není uveden žádný kontakt, pomocí kterého by bylo možné napsaná úžasná hodnocení ověřit!
Informace si vždy musíte ověřit z více prokazatelně existujících a neanonymních osob, které dohledáte, že skutečně existují, že se jim dovoláte telefonem, že odpovídají na emaily z neanonymních adres, atd.
3. Jestli mi nevěříte, že TOPOPTION.COM je PODVOD a máte zbytečné peníze, jejichž ztrátu nebudete litovat, tak je investujte do TOPOPTION.COM a má uvedená slova pak můžete zde potvrdit.
JiriCerny píše:TOPOPTION.COM
má bohužel anonymní registraci, provedenou stejným způsobem, přes godaddy.com jako většina webů (domén) předmětného podvodníka a zloděje uvedeného v tomto tématu.
Tento podvodník tímto způsobem zneužívá existující jména společností, jako i jmen osob, za které se vydává a registruje své podvodné weby, pomocí kterých okrádá důvěřivé sázkaře.
Zřejmě existuje oficiální registrovaná společnost TOPOPTION, která se ale bude od webu TOPOPTION.COM distancovat, stejně jako oficiální sázková kancelář UNIBET se distancuje od webu UNIBET.COM, který je jen podvodným klonem.
Pozor na podvody UNIBET.COM a TOPOPTION.COM
JiriCerny píše:...stejně jako oficiální sázková kancelář UNIBET se distancuje od webu UNIBET.COM, který je jen podvodným klonem...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků