Ahoj,
nerad to přiznávám, ale před několika lety jsem se taky nechal "nalákat"
podobnýma lidma, kteří garantují zaručené zhodnocení peněz pokud člověk vloží částku XY a bude sázet podle jejich modělů či analýz. Nikdy to nefungovalo tak jak všichni slibovali nebo jinak "garantovali". Bohužel těch důvěřivých lidí je stále strašně moc a bude těžké tyto podvodníky vymýtit. Pro mě nejdůležitější nějaká historie sázkaře a k aktuálnímu tipu potom pak vsazený tiket. Samotná analýza,k terá není podložena nějakým vklad dle možností každého sázkaře vnímám jako méně důvěryhodnou. Docela se mi líbí tipy Dobbyho, který pravidelně přispívá na BetAreně. Jde fakt vidět že ten člověk tomu rozumí a jde o skutečného profesionála. Logicky takových lidí(těch co se živí sázením) je poměrně málo. Pak si otevřu několik webů kde na mě vyskočí "zaručené příběhy sázkařů", kteří vydělávají na sázení desítky tisíc měsíčně, ale nevidím jediný tiket, žádnou historii a celkově to pak působí spíše úsměvně
. U toho Dobbyho je fajn i to, že tipy jsou zdarma a všem dostupné + na tom webu jedou tipovačky zdarma o fajn ceny a vychází tam zajímavé články. Škoda, že k Dobbyho tipům sem tam přidám i svoje "tutovky" a často tím sesmolím celý lístek
!!! autor Jasminek propaguje svůj web jakoby nadšený uživatel, tak pozor - admin