Pokud se zde budeme bavit o podvodech, které jsou s poslední době u binárních opcí velice časté, tak je potřeba si to rozlišit. Jak to myslím? Myslím to tak, že jedno jsou podvodné stránky, a druhé jsou například podvody, které na vás může vykonat broker a která neovlivníte. Já osobně to první za podvod nepovažuji, považuji to spíše za takový vtip. Abych to upřesnil, tak se bavíme o stránkách, jako Miroslav Kadlec, Tomáš Stodola atd... Kdo na tyto stránky naletí, je hlupák. Pokud jste tyto stránky někdy viděli a četli, tak víte o čem mluvím. Kdo neví o čem mluvím, tak si článek na toto téma můžete přečíst
zde.
Přečetli jste si článek? Pokud ano, tak určitě chápete proč jsem řekl, že kdo na takovýto "podvod" naletí, tak je hlupák. Když vám někdo bude tvrdit, že během chvíle budete vydělávat sta tisíce, uvěříte mu? NE! Kdyby někdo vydělával takové peníze, jako Tomáš Stodola a ostatní tvrdí, nikdy by se o to nepodělil, to je přece blbost. Kdybyste měli způsob, jak vydělat milion měsíčně, řekli byste to sousedovi? Předpokládám, že ne. No a pokud se budeme bavit o "špinavých" praktikách brokerů, tak to je také kapitola sama o sobě. Doporučuji vybírat regulované brokery, kteří jsou prověření a hlavně, ještě jednou, kteří jsou regulovaní. Takovým brokerem, je například
broker StockPair, TopOption atd.. U těchto brokerů se opravdu obchodovat bát nemusíte. Pak jsou ale brokeři, kteří vám například neumožní vybrat velké peníze, které vyděláte. To jsou neregulovaní brokeři většinou, u těch ani neobchodujte. Pokud se vám toto stane, tak to nijak ovlivnit nemůžete. Vlastně můžete, jak jsem řekl ani u takovýchto brokerů neobchodujte.
Pokud se chcete s binárními opcemi seznámit a poté s nimi začít obchodovat, doporučuji vám jedno a to je
studovat a studovat!!!Přeji hodně štěstí.